OVER LAUWERS
Industrieweg 6, 5531 AD Bladel
+31 (0)497 38 42 55

OVER LAUWERS

40 jaar vakkundig autoschadeherstel

Autoschade Theo Lauwers staat al 40 jaar garant voor vakkundig autoschadeherstel in de omgeving van Reusel - De Mierden, Bladel, Eersel en omliggende gemeenten. Vanaf 1983 zijn we gevestigd op onze huidige locatie Industrieterrein De Sleutel in Bladel.

Vanaf de oprichting in 1978 is Autoschade Theo Lauwers uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bloeiende onderneming met een heel team van fulltime medewerkers, waaronder zonen Leon en Nick en schoondochter Gerda. Het huidige pand is sinds de verhuizing in 1983 alweer vier keer verbouwd en uitgebreid tot een vloeroppervlak van 1500 vierkante meter.

 
Contact ons
 
autoschade lauwers pand

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN

  • Autoschade herstel
  • Autoruit reparatie en vervanging
  • Uitlijnen en banden
  • Airco service
  • Industrieel spuitwerk
  • Car Wellness Center

WAAROM BIJ ONS

Topkwaliteit

Goed werk afleveren is onze constante factor: met minder nemen we geen genoegen. We werken met de grootste precisie om de auto in topconditie te brengen en met een trots gevoel te kunnen overdragen aan de klant. Als Focwa Autoschadeherstelbedrijf voldoen we aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en service. We werken met uitsluitend gediplomeerde vakmensen, moderne apparatuur, hoogwaardige materialen en volgens gecertificeerde werkprocessen en checklists.

Garantie

Deze professionele bedrijfsvoering maakt het mogelijk om schadeauto’s weer als nieuw op te leveren met het FOCWA Garantiebewijs. Naast FOCWA Autoschadeherstelbedrijf zijn we ook FOCWA Eurogarantbedrijf: dit houdt onder meer in dat we niet twee maar vier jaar garantie bieden op herstelwerkzaamheden en de fabrieksgarantietermijnen op herstelde delen overnemen.

Kwaliteitscontrole

De kwaliteit van de uitgevoerde herstelwerkzaamheden van Eurogarantbedrijven wordt gecontroleerd door onafhankelijke inspecteurs van HIQURE (High Quality Repair). Het doel van deze certificering is u als consument te blijven verzekeren van kwalitatief verantwoord en veilig schadeherstel. Als eerste autoschadeherstelbedrijf in deze regio ontvingen wij deze certificering.

Kennisdeling

We zijn aangesloten bij het Certified First Network van onze lakleverancier PPG. Naast hoogwaardige lak- en kleursystemen voor autofabrikanten en schadeherstelbedrijven biedt PPG regelmatig specifieke producttrainingen en ondersteuning bij bedrijfsprocessen. Op deze manier houden we onze kennis op het gebied van spuitwerk up to date.

Innovatieve & duurzame technieken

Om topkwaliteit te kunnen blijven garanderen, investeren we voortdurend in de nieuwste ontwikkelingen en duurzame technieken. Daardoor werken we sneller, met beter resultaat en minder milieubelasting. In het voorjaar van 2013 ontvingen we als eerste autoschadeherstelbedrijf in de regio het certificaat Duurzaam Repareren. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen stellen deze certificering verplicht om werkzaamheden voor polishouders te mogen uitvoeren. Bedrijven die gecertificeerd willen worden moeten onderhoud, glas- en schadeherstel uitvoeren aan de hand van een pakket van eisen, die een milieuvriendelijke manier van werken met duurzame producten en onderdelen garandeert.

FOCWA Logo TO KL Autoschadeherstelbedr1 300x150 PPG2 300x224 Certified first1 300x94 schadegarant 1 

Contact ons

Industrieweg 6, 5531 AD Bladel
Tel: +31 (0)497 38 42 55
Mob: +31 (0) 6 333 999 32
Email: info@autoschadelauwers.nl