Gerda Lauwers
Industrieweg 6, 5531 AD Bladel
+31 (0)497 38 42 55

Gerda Lauwers

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Vacature: Eerste plaatwerker / autoschadehersteller  

28 Jul, 2021

Autoschade Theo Lauwers in Bladel is per direct op zoek naar een

Eerste plaatwerker / autoschadehersteller

Lijkt het jou leuk om te werken in een gezellig team waar kwaliteit voorop staat? Heb jij interesse in de nieuwste technieken op het gebied van auto’s en voor alles dat met plaatwerk en (de)montage te maken heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een ervaren plaatwerker/schadehersteller om ons team mee te versterken. 

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Een terugblik op 2020 door Gerda

28 Dec, 2020

Aan het eind van een jaar is een terugblik wel op z’n plaats – na een jaar zoals 2020 is dat zeker niet anders. Gerda neemt je mee in hoe 2020 verliep voor Autoschade Theo Lauwers en kijkt ook vooruit naar wat 2021 voor ons in petto heeft.

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Hoe goed zorg jij voor je auto?

01 Jun, 2020

Een auto is waardevol bezit waar je zuinig mee om moet gaat. Daar komt meer bij kijken dan je misschien zou denken! Wij geven je graag wat handige tips die jouw auto in topconditie houden en daarmee de levensduur verlengen, zodat jij langer gebruik kunt blijven maken van je bolide.

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

5 tips om veilig de weg op te gaan

20 May, 2020

Veiliger verkeer begint bij jezelf – en bij je auto. Veel ongelukken kunnen voorkomen worden als jouw auto het hele jaar door in orde is. En als jij zorgt dat jij ‘op je best’ achter het stuur plaats neemt. Neem daarom te allen tijde deze vijf tips in acht!

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Waarom zitten er zwarte puntjes op mijn ruit?

10 Apr, 2020

Iedere auto heeft het, maar niet iedere bestuurder weet dat het er zit – de frit. Een zwarte rand rondom autoruiten met daar omheen ook kleine zwarte puntjes. Geloof je ons niet? Ga maar kijken. Weet je ook wat het nut daarvan is? Na het lezen van dit blog weet je dat in ieder geval wél.

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Klantcase Citroën Lavrijsen

11 Mar, 2020

Binnen Citroën Lavrijsen beheert Jeffry Lavrijsen de autoschades. Hij werkt al 4 jaar uiterst tevreden samen met het team van Autoschade Theo Lauwers; eerst als dealer van Citroën, inmiddels als specialist van Citroën én Peugeot. Dat bevalt hem goed, net zoals de samenwerking met het schadeherstelbedrijf. Hoe die samenwerking er exact uit ziet legt hij je graag uit.

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Wat is de beste autoverzekering voor mij?

14 Jan, 2020

Hoe bent u verzekerd? Veel mensen kijken in het nieuwe jaar of hun zorgverzekering nog in orde is, maar waarom ook niet even uw autoverzekering bekijken als u toch bezig bent? Begin het jaar goed en controleer of uw autoverzekering nog aan uw eisen voldoet. Hier volgt een handig overzicht van de meest voorkomende verzekeringsvormen.

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Autoschade! Wat nu? - De meest gestelde vragen over autoschade

12 Dec, 2019

Heeft u een vraag over autoschade, vervangend vervoer, of een auto die al dan niet total loss is? Wellicht vindt u hieronder het antwoord!

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Nieuwe website online

14 Sep, 2018

In September 2018 hebben we onze website gedemonteerd, uitgedeukt, alles zorgvuldig in elkaar gezet en een nieuwe laklaagje gegeven.

Contact ons

Industrieweg 6, 5531 AD Bladel
Tel: +31 (0)497 38 42 55
Mob: +31 (0) 6 333 999 32
Email: info@autoschadelauwers.nl