AUTOSCHADEAFHANDELING
Industrieweg 6, 5531 AD Bladel
+31 (0)497 38 42 55

AUTOSCHADEAFHANDELING

Schadeafhandeling van a tot z

Hieronder leggen we u duidelijk uit wat er komt kijken bij het melden en afhandelen van schade.
Contact ons
 
Autoschade Theo Lauwers Autoschadeafhandeling versID
MELDING RECEPTIE

U vertelt ons wat er aan de hand is, waarna we uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw voertuig doornemen. Indien u het schadeformulier nog niet ingevuld heeft, dan doen we dit samen met u en melden we de schade bij uw verzekering. Zorg er daarom voor dat u de volgende gegevens bij u heeft: 
- Groene kaart (hierop staat uw polisnummer van de verzekering vermeld)
- Kentekenpapieren (deel 1A en 1B). Vanaf 2014 is dit de kentekencard.
- Europees Schadeformulier

Heeft u deze niet meer in uw bezit, dan kunt u deze hier downloaden.

 

U vindt hier een overzicht van verzekeringsmaatschappijen waar wij voor werken. Staat uw verzekeringsmaatschappij er niet bij? Geen probleem wij werken nagenoeg voor alle verzekeringsmaatschappijen. Neem contact met ons op voor meer informatie of breng even een bezoekje met uw gegevens.

SCHADETAXATIE

Vervolgens maken we digitale foto's van de schade aan uw voertuig, die we opnemen in een schaderapport voor de verzekering. In dit rapport worden alle gegevens vastgelegd met betrekking tot het voertuig, beschadigde onderdelen en de te verrichten werkzaamheden.

- Hebt u een volledig casco- of all riskverzekering? Dan kunnen wij de schade met uw verzekering afhandelen zonder dat u er omkijken naar heeft.

- Bent u niet verzekerd voor schade aan uw eigen auto? Dan bekijken wij met u de mogelijkheden om uw auto zo voordelig mogelijk maar toch vakkundig te repareren, bijvoorbeeld door te werken met merkverpakte, gebruikte of imitatieonderdelen. We geven u altijd eerlijk advies en garantie op het herstel.

AFSPRAAK REPARATIE

Tenslotte plannen we een afspraak in voor de dag(en) waarop het herstel van uw auto plaatsvindt. Als uw auto niet meer verkeersveilig is, dan laat u de auto staan. Eventueel voorzien wij u van vervangend vervoer, uit ons eigen wagenpark.

HERSTEL

De werkplaats bestaat uit verschillende afdelingen, die als een team met elkaar samenwerken om de schade snel en goed te herstellen.

 

Kwaliteitscontrole

Tijdens het gehele herstelproces vindt een strenge controle plaats volgens de kwaliteitsnormen van Focwa, onze branche organisatie.

AFLEVERING

Wij nemen tijdig contact met u op om af te spreken wanneer u de auto kunt komen ophalen. Bij aflevering geven we u eerst uitgebreide uitleg over de reparatie. Vervolgens ontvangt u van ons het FOCWA-garantiebewijs (4 jaar garantie of overname van de originele fabrieksgarantie) en een nieuw Europees Schadeformulier. Uw auto is weer in topconditie, zodat u veilig de weg op kunt!

Contact ons

Industrieweg 6, 5531 AD Bladel
Tel: +31 (0)497 38 42 55
Mob: +31 (0) 6 333 999 32
Email: info@autoschadelauwers.nl